середу, 7 серпня 2019 р.

Сервери на допомогу вчителю

Постійна робота з текстом краде купу часу та зводить з розуму? На Урок. Для вчителів та батьків підібрано добірку сервісів, які покращать життя кожному викладачу:

☑️Draft - безкоштовний сервіс з лаконічним інтерфейсом, який без перешкод обробляє дані з будь-яких інших платформ. До роботи можна долучати і ваших колег, які вносити правки у документи.
☑️Diffcheker - ідеально підходить тим, хто слідкує за оригінальністю учнівських робіт. Все, що необхідно зробити - завантажити два тексти, і програма промаркує збіги.
☑️Kami - зручний інструмент для комунікації з класом. Вчитель зможе залишати помітки та фідбек у PDF файлі, а учні - малювати та експериментувати з розміром та кольором шрифту. Додаток можна використовувати разом з Google Classroom.
☑️Mendeley - для тих, хто витрачає багато часу на пошук необхідного файлу. Окрім систематизації документів, програма допоможе перевірити виноски та перелік літератури в учнівських роботах.
☑️750 worlds – знахідка для тих, кому трошки не вистачає мотивації. Сервіс заохочує користувачів щодня друкувати 750 слів - це приблизно 3 сторінки. Сумлінне і регулярне виконання такого завдання винагороджується приємними бонусами.
Оригінальна стаття - https://is.gd/XXNIGz

Немає коментарів:

Дописати коментар